Om de sfeer en architectuur van een kerkgebouw optimaal tot zijn recht te laten komen, gaan onze lichtarchitecten en lichtadviseurs met zorg en enthousiasme aan de slag om een lichtplan op te stellen.

Het aanleggen of aanpassen van verlichting in kerken en monumentale panden vraagt om specialisme en inzicht. Wij hebben de expertise in huis om de verlichtingswensen optimaal toe te passen en toekomstbestendig te maken.

“Goed lichtadvies brengt de ruimte tot leven zonder te overheersen”

Offerte aanvragen

Gecombineerd verlichten

 
 
Wanneer een monumentale kerk wordt gebruikt voor diensten, maar ook te bezichtigen is, zijn er verschillende soorten van verlichting nodig. In een kerkdienst is het belangrijk dat het lichtniveau voldoende is, terwijl tijdens een bezichtiging de accenten van architectonische details belangrijk zijn.

 
 
BAVA heeft een speciale LED module ontworpen, die twee soorten licht kan geven, die onafhankelijk van elkaar kunnen worden geschakeld en gedimd. Voor het verlichten van kunstwerken zoals een fresco of houtsnede wordt speciaal daarvoor geschikte verlichting gebruikt.

Energiezuinig verlichten

Het gebruik van LED verlichting in en bij kerken, kan een enorme energiebesparing opleveren. Voor het aanlichten van de buitenzijde van een kerkgebouw of toren, of het richten van een spot op een kunstwerk of gewelf is LED verlichting de beste keuze, het is energiezuinig en onderhoudsarm.

BAVA werkt alleen met LED verlichting van hoogwaardige kwaliteit, wat niet alleen zorgt voor duurzaamheid, maar ook voor een betere lichtopbrengst op de langere termijn.

Maatwerk verlichting

Binnen enkele dagen kunnen wij in onze werkplaats een prototype volgens uw wens ontwerpen. Wij combineren een mooi uiterlijk met een goede verlichtingsfunctie en kunnen het model na goedkeuring , snel leveren doordat we de productie in eigen hand hebben.

Een aantal van onze referenties zijn:

Oude Kerk-Ede
Hervormde Kerk-Nieuwendijk
Bethlehemkerk-Scharendijke
HHG Melissant-Melissant
Grote kerk-Den Haag
Joodse Synagoge-Delft
Kloosterkerk-Den Haag
Opstandingskerk-Nunspeet
Catharinakapel-Harderwijk
Barnabaskerk-Apeldoorn
Marktpleinkerk Hoofddorp
Christelijke gereformeerde kerk Rijnsburg

 
 
De drie Stromen-Amsterdam
Witte Kerk-Steenbergen
Leeuwendaalkerk-Rijswijk
Heilige Adrianus kerk-Langeraar
Kievitskerk-Wassenaar
Maria van Jessekerk-Delft
Adelbertkerk-Delft
Bethlehemkerk-Den Haag
Doopsgezinde gemeente-Rotterdam
Nieuwe Badkapel-Scheveningen
American Protestant Church-Den Haag
Jacobuskerk-Renesse

Stuur een bericht
  BAVA Light Concepts
  Sylvain Poonsstraat 14
  2548 XX Den Haag

  • Openingstijden
  • Maandag:gesloten
  • Telefonisch bereikbaar
  • Dinsdag:10.00-17.00
  • Woensdag:10.00-17.00
  • Donderdag:10.00-17.00
  • Vrijdag:10.00-17.00
  • Zaterdag:10.00-17.00
  • Zondag:gesloten

  Ontvang gratis lichtadvies t/m 31 juni!


  Laat uw ruimte stralen met ons gratis lichtadvies tot 31 juni! Onze experts bekijken zorgvuldig de kenmerken en functies van uw ruimte om op maat gemaakt advies te bieden. Ontdek de perfecte plaatsing en stijlvolle verlichting die past bij uw behoeften. Maak nu een afspraak en geef uw ruimte het licht dat het verdient!

  Bovendien kunt u profiteren van kortingen tot 50% op diverse winkelmodellen .

  Klik hier

  Dit zal sluiten in 20 seconden

  Contactform