Internationale erkenning

Verlichting is onze passie, we zijn er dag en nacht mee bezig en zoeken steeds naar nieuwe toepassingen. In de museumwereld zijn we geen onbekende, we hebben musea tot over de landsgrenzen mogen voorzien van verlichting. Wij zijn op de hoogte van alle digitale mogelijkheden die worden gebruikt voor verlichtingssystemen en kunnen werken met complexe regeltechniek.

“Goed lichtadvies brengt de ruimte tot leven zonder te overheersen”

Offerte aanvragen

Eigentijdse kwaliteit

 
 
Verlichting is een belangrijk onderdeel van een tentoonstellingsruimte. Niet alleen moeten de objecten goed worden belicht, ook de ruimte zelf moet op een zodanige manier worden belicht dat het recht doet aan het geheel. Door verlichting kan een ruimte uitnodigend worden ervaren, of juist kil. Voor ons als verlichtingsdeskundige, is het een uitdaging om de juiste balans te vinden in de verlichting van een ruimte en de collectie, door te spelen met de mogelijkheden die hedendaagse verlichting biedt.

Wij bieden kwaliteit en duurzaamheid voor een goede prijs-kwaliteitverhouding en leveren ook op maat gemaakte verlichting.

Duurzaam en energiezuinig

 
 
Verlichting in een museum is een kostbare aangelegenheid, maar het is na de collectie misschien wel het belangrijkste. De ontwikkelingen in de verlichtingstechniek gaan snel, met name de LED verlichting kent ontelbare mogelijkheden. BAVA kan bestaande netwerken omzetten naar LED, wat al snel een ruime energiebesparing oplevert. LED wordt niet alleen gebruikt in spots, maar ook als sfeerverlichting en kan zelfs als combinatie in één armatuur worden geleverd in een door ons zelf ontwikkelde verlichtingslijn.

Een aantal van onze referenties zijn:

National Army Museum London
Haags gemeente museum
Museum van Oudheden
Wereldmuseum Rotterdam
Oorlogsmuseum Overloon
Stadsmuseum Leidschendam
Stadhuismuseum Zierikzee
Maritiem museum Denemarken
Muzee Scheveningen

 
 
Joods Historisch museum
Museum Meermanno
Museum Sjoel Elburg
Erfgoedbibliotheek Antwerpen
Geldmuseum Utrecht
Marine museum
Hermitage St. Petersburg
Legermuseum Delft
Edams museum
Vermeercentrum Delft

Stuur een bericht  BAVA Light Concepts
  Sylvain Poonsstraat 14
  2548 XX Den Haag

  • Openingstijden
  • Maandag:gesloten
  • Telefonisch bereikbaar
  • Dinsdag:10.00-17.00
  • Woensdag:10.00-17.00
  • Donderdag:10.00-17.00
  • Vrijdag:10.00-17.00
  • Zaterdag:10.00-17.00
  • Zondag:gesloten

  Ontvang gratis lichtadvies t/m 31 maart!


  Laat uw ruimte stralen met ons gratis lichtadvies tot 31 maart! Onze experts bekijken zorgvuldig de kenmerken en functies van uw ruimte om op maat gemaakt advies te bieden. Ontdek de perfecte plaatsing en stijlvolle verlichting die past bij uw behoeften. Maak nu een afspraak en geef uw ruimte het licht dat het verdient!

  Bovendien kunt u profiteren van kortingen tot 50% op diverse winkelmodellen .

  Klik hier

  This will close in 20 seconds

  Contactform