“Goed lichtadvies brengt de ruimte tot leven zonder te overheersen”

Offerte aanvragen

Meer over onze projectverlichting

BAVA Light Concepts is niet zomaar een lampenwinkel in Den Haag voor bestaande verlichting. Aan de achterzijde van onze showroom in Den Haag hebben we een eigen ontwerp- en productieafdeling. Hier kunnen we bestaande armaturen aanpassen aan uw wensen en precies die projectverlichting die u voor ogen had ontwerpen en produceren. Daarbij houden we rekening met uw budget en kijken we naar mogelijkheden om energie te besparen. Wij garanderen u een goede prijs-kwaliteitverhouding.

BAVA Light Concepts ontwerpt projectverlichting voor iedere denkbare ruimte. Van etalageverlichting en winkelverlichting tot het aanlichten van kerkgebouwen, kloosters en kastelen. Wij zorgen voor speciale projectverlichting die past bij de functie of de sfeer van de ruimte. Dat doen we door de ruimte en de de te verlichten objecten goed in ons op te nemen. Daarna kiezen we de juiste armaturen voor de desbetreffende projectverlichting. Indien nodig kunnen we bestaande armaturen altijd aanpassen in onze productiefaciliteit.

Projectverlichting van monumenten

Uit ervaring weten wij dat projectverlichting voor monumentale gebouwen vaak aan strenge eisen moet voldoen. Ook mag de moderne verlichting niet uit de toon vallen. Wij hebben veel ervaring met het wegwerken van lelijke bedrading en het aanpassen van de verlichting aan de bestaande architectuur. Onze projectverlichting vestigt juist de aandacht op de karakteristieke architectonische elementen.

Stuur een berichtBAVA Light Concepts Light Concepts
Sylvain Poonsstraat 14
2548 XX Den Haag

  • Openingstijden
  • Maandag:gesloten
  • telefonisch bereikbaar
  • Dinsdag:10.00-17.00
  • Woensdag:10.00-17.00
  • Donderdag:10.00-17.00
  • Vrijdag:10.00-17.00
  • Zaterdag:10.00-17.00
  • Zondag:gesloten
Ondanks het Coronavirus zijn wij nog steeds geopend en beschikbaar voor u. UIteraard hebben wij wel de nodige voorzorgsmaatregelen genomen. Lichtplannen kunnen wij gewoon blijven maken. Wij hebben wel uw hulp nodig met het aanleveren van: foto's van het interieur, een plattegrond bij voorkeur met het interieur erin getekend of een schets van de ruimte met de hoofdmaten erin en een lijstje met wensen. Achteraf komen wij dan de ruimte nauwkeurig opmeten.
Zolang het mogelijk is blijven wij de verlichting ook voor u monteren.
Wij hebben een groot aantal producten extra aantrekkelijk voor u geprijsd.