“Goed lichtadvies brengt de ruimte tot leven zonder te overheersen”

Offerte aanvragen

Meer over onze projectverlichting

BAVA Light Concepts is niet zomaar een lampenwinkel in Den Haag voor bestaande verlichting. Aan de achterzijde van onze showroom in Den Haag hebben we een eigen ontwerp- en productieafdeling. Hier kunnen we bestaande armaturen aanpassen aan uw wensen en precies die projectverlichting die u voor ogen had ontwerpen en produceren. Daarbij houden we rekening met uw budget en kijken we naar mogelijkheden om energie te besparen. Wij garanderen u een goede prijs-kwaliteitverhouding.

BAVA Light Concepts ontwerpt projectverlichting voor iedere denkbare ruimte. Van etalageverlichting en winkelverlichting tot het aanlichten van kerkgebouwen, kloosters en kastelen. Wij zorgen voor speciale projectverlichting die past bij de functie of de sfeer van de ruimte. Dat doen we door de ruimte en de de te verlichten objecten goed in ons op te nemen. Daarna kiezen we de juiste armaturen voor de desbetreffende verlichting. Indien nodig kunnen we bestaande armaturen altijd aanpassen in onze productiefaciliteit.

Etalageverlichting

Met opvallende etalageverlichting kunt u uw etalage onderscheiden van de concurrentie in de directe omgeving. Het doel van een etalage is om zoveel mogelijk consumenten aan te trekken. Het basisidee is hetzelfde, of het nu gaat om een winkel, een restaurant of een hotel. Het afstemmen van de etalageverlichting op het interieurontwerp is van cruciaal belang.

Projectverlichting van monumenten

Uit ervaring weten wij dat de verlichting voor monumentale gebouwen vaak aan strenge eisen moet voldoen. Ook mag de moderne verlichting niet uit de toon vallen. Wij hebben veel ervaring met het wegwerken van lelijke bedrading en het aanpassen van de verlichting aan de bestaande architectuur. Onze projectverlichting vestigt juist de aandacht op de karakteristieke architectonische elementen.

Stuur een bericht  BAVA Light Concepts
  Sylvain Poonsstraat 14
  2548 XX Den Haag

  • Openingstijden
  • Maandag:gesloten
  • Telefonisch bereikbaar
  • Dinsdag:10.00-17.00
  • Woensdag:10.00-17.00
  • Donderdag:10.00-17.00
  • Vrijdag:10.00-17.00
  • Zaterdag:10.00-17.00
  • Zondag:gesloten

  Ontvang gratis lichtadvies t/m 31 maart!


  Laat uw ruimte stralen met ons gratis lichtadvies tot 31 maart! Onze experts bekijken zorgvuldig de kenmerken en functies van uw ruimte om op maat gemaakt advies te bieden. Ontdek de perfecte plaatsing en stijlvolle verlichting die past bij uw behoeften. Maak nu een afspraak en geef uw ruimte het licht dat het verdient!

  Bovendien kunt u profiteren van kortingen tot 50% op diverse winkelmodellen .

  Klik hier

  This will close in 20 seconds

  Contactform