Monumentale panden

 
 
In monumentale panden kan niet altijd standaard verlichting worden toegepast. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met de afmeting van het pand, de lichtinval of architectonische details. BAVA heeft een eigen fabriek waarin niet alleen armaturen worden ontworpen, maar ook nieuwe verlichtingsmodules, die net even een andere werking hebben dan de standaard verlichting. Op deze manier kunnen wij altijd de meest passende verlichting voor binnen en buiten aanbieden. Natuurlijk houden wij bij de ontwikkeling van verlichting rekening met budget en energiegebruik. De prijs- kwaliteitsverhouding van onze producten is dan ook prima te noemen.

Bedrijven en instellingen

 
 
Hoe onderscheid je jezelf van de concurrent? Verlichting kan daar een grote bijdrage aan leveren. Niet alleen door uitstraling, maar ook als sfeermaker. Momenteel wordt er veel gewerkt met zogenaamde dim to warm LED verlichting, dat steeds warmer licht geeft naarmate het meer wordt gedimd. BAVA heeft in zijn fabriek een LED module ontwikkeld voor indirecte verlichting, die het natuurlijke lichtverloop van dag naar avondlicht zo dicht mogelijk benadert. Deze kan in verschillende verlichtingslijnen op maat worden geleverd. Voor het verlichten van objecten of een werkruimte worden richtbare spots of downlighters gebruikt.

In winkels is sfeer heel belangrijk. Aankoopimpulsen kunnen worden versterkt door een bepaalde uitstraling. Wat te denken van een winterse uitstraling in een kledingzaak wanneer de eerste winterkleding binnenkomt? Of een zomerse uitstraling in een reisbureau, waar de zomervakantie wordt uitgezocht. De lichtexperts van BAVA kunnen in de showroom laten zien welk effect verlichting heeft op een ruimte en geven professioneel advies over de mogelijkheden.

Stuur een bericht  BAVA Light ConceptsLIGHT CONCEPTS
  Sylvain Poonsstraat 14
  2548 XX Den Haag

  • Openingstijden
  • Maandag:gesloten
  • telefonisch bereikbaar
  • Dinsdag:10.00-17.00
  • Woensdag:10.00-17.00
  • Donderdag:10.00-17.00
  • Vrijdag:10.00-17.00
  • Zaterdag:10.00-17.00
  • Zondag:gesloten

  Contactform

  Vanaf dinsdag 3 maart 2021 mogen wij u weer

  beperkt ontvangen in onze showroom. Maakt u

  hiervoor telefonisch of per mail een afspraak met ons.

   

  * WIJ PROBEREN ZOVEEL MOGELIJK

  TELEFONISCH BEREIKBAAR TE ZIJN

  * ONZE ADVISEURS WERKEN

  UITSLUITEND OP AFSPRAAK

  * ONZE AFHAALBALIE IS ALLEEN

  GEOPEND VOOR HET AFHALEN

  VAN VOORAF BETAALDE GOEDEREN

  * MONTAGEAFSPRAKEN GAAN GEWOON

  DOOR MITS ONZE MONTEURS VOLGENS

  DE RIVM RICHTLIJNEN BIJ U KUNNEN WERKEN

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen:

  telefonisch: 070-345 00 45

  per mail: informatie@bava.nl