Bestaande systemen ombouwen

In bestaande gebouwen kan een elektrische installatie niet altijd worden aangepast aan de eisen die LED verlichting met zich meebrengt. BAVA past daarvoor draadloos bedienbare schakelsystemen toe, die toepasbaar zijn op bestaande systemen en schakelaars, waardoor er toch met LED kan worden gewerkt.

Zo is het mogelijk om in verschillende ruimtes een bepaalde sfeer op te roepen, maar ook om objecten op een subtiele manier aan te lichten, of aanwezigheidssimulatie op te starten, zodat het lijkt dat er iemand aanwezig is.

“Goed lichtadvies brengt de ruimte tot leven zonder te overheersen”

Offerte aanvragen

Nieuwbouw

Complexe lichtautomatisering kan bij nieuwbouw samen met andere automatiseringstoepassingen meteen worden geïntegreerd.

Zo kan Domotica via LAN worden gekoppeld om niet alleen verlichting, maar ook bijvoorbeeld verwarming, beveiliging en telefonie te beheersen. BAVA kan met alle types Domotica werken en adviseert u graag over de mogelijkheden.

Advies

In onze showroom kunnen wij in een apart daarvoor ingerichte ruimte demonstreren hoe Domotica een meerwaarde kan zijn voor uw huis, bedrijf, kerk of museum. Domotica geeft veel gebruiksgemak en heeft een positieve invloed op het energieverbruik. Licht is emotie en door het gebruik van alle mogelijkheden van verlichting vergroot dit het woonplezier en geeft het een ruimte iets extra’s. Onze lichtadviseurs maken het voor u aanschouwelijk en onze technici zorgen dat alles op een professionele manier wordt gemonteerd en afgewerkt.

Voor projecten is Domotica een uitkomst. Ruimtes worden alleen verlicht wanneer er gebruik van wordt gemaakt en door de intelligentie van het systeem wordt de verlichting op de meest efficiënte manier gebruikt.

Onze domotica merken

Eén van onze belangrijkste systemen is xComfort van Eaton. Eaton biedt een zeer uitgebreid pakket aan actoren en zenders. Te denken valt aan schakelactoren, dimactoren, jaloezieactoren, thermostataten, motorsturing. Het systeem kan ook met een App worden bedient door middel van de Smart Home Controller.

Een tweede veel gebruikt systeem is Casambi. Casambi is een merk dat sterk in opkomst is en zich uit in veelzijdigheid en toch eenvoudig bedienbaar. Casambi wordt rechtstreek vanuit een App ingesteld en bediend door middel van Bluetooth. Tevens kan het systeem met draadloze wandschakelaars worden bediend.

Stuur een bericht  BAVA Light Concepts
  Sylvain Poonsstraat 14
  2548 XX Den Haag

  • Openingstijden
  • Maandag:gesloten
  • Telefonisch bereikbaar
  • Dinsdag:10.00-17.00
  • Woensdag:10.00-17.00
  • Donderdag:10.00-17.00
  • Vrijdag:10.00-17.00
  • Zaterdag:10.00-17.00
  • Zondag:gesloten

  Ontvang gratis lichtadvies t/m 31 maart!


  Laat uw ruimte stralen met ons gratis lichtadvies tot 31 maart! Onze experts bekijken zorgvuldig de kenmerken en functies van uw ruimte om op maat gemaakt advies te bieden. Ontdek de perfecte plaatsing en stijlvolle verlichting die past bij uw behoeften. Maak nu een afspraak en geef uw ruimte het licht dat het verdient!

  Bovendien kunt u profiteren van kortingen tot 50% op diverse winkelmodellen .

  Klik hier

  This will close in 20 seconds

  Contactform