Bestaande systemen ombouwen

In bestaande gebouwen kan een elektrische installatie niet altijd worden aangepast aan de eisen die LED verlichting met zich meebrengt. BAVA past daarvoor draadloos bedienbare schakelsystemen toe, die toepasbaar zijn op bestaande systemen en schakelaars, waardoor er toch met LED kan worden gewerkt.

Zo is het mogelijk om in verschillende ruimtes een bepaalde sfeer op te roepen, maar ook om objecten op een subtiele manier aan te lichten, of aanwezigheidssimulatie op te starten, zodat het lijkt dat er iemand aanwezig is.

“Goed lichtadvies brengt de ruimte tot leven zonder te overheersen”

Offerte aanvragen

Nieuwbouw

Complexe lichtautomatisering kan bij nieuwbouw samen met andere automatiseringstoepassingen meteen worden geïntegreerd.

Zo kan Domotica via LAN worden gekoppeld om niet alleen verlichting, maar ook bijvoorbeeld verwarming, beveiliging en telefonie te beheersen. BAVA kan met alle types Domotica werken en adviseert u graag over de mogelijkheden.

Advies

In onze showroom kunnen wij in een apart daarvoor ingerichte ruimte demonstreren hoe Domotica een meerwaarde kan zijn voor uw huis, bedrijf, kerk of museum. Domotica geeft veel gebruiksgemak en heeft een positieve invloed op het energieverbruik. Licht is emotie en door het gebruik van alle mogelijkheden van verlichting vergroot dit het woonplezier en geeft het een ruimte iets extra’s. Onze lichtadviseurs maken het voor u aanschouwelijk en onze technici zorgen dat alles op een professionele manier wordt gemonteerd en afgewerkt.

Voor projecten is Domotica een uitkomst. Ruimtes worden alleen verlicht wanneer er gebruik van wordt gemaakt en door de intelligentie van het systeem wordt de verlichting op de meest efficiënte manier gebruikt.

Onze domotica merken

Eén van onze belangrijkste systemen is xComfort van Eaton. Eaton biedt een zeer uitgebreid pakket aan actoren en zenders. Te denken valt aan schakelactoren, dimactoren, jaloezieactoren, thermostataten, motorsturing. Het systeem kan ook met een App worden bedient door middel van de Smart Home Controller.

Een tweede veel gebruikt systeem is Casambi. Casambi is een merk dat sterk in opkomst is en zich uit in veelzijdigheid en toch eenvoudig bedienbaar. Casambi wordt rechtstreek vanuit een App ingesteld en bediend door middel van Bluetooth. Tevens kan het systeem met draadloze wandschakelaars worden bediend.

Stuur een berichtBAVA Light Concepts Light Concepts
Sylvain Poonsstraat 14
2548 XX Den Haag

  • Openingstijden
  • Maandag:gesloten
  • telefonisch bereikbaar
  • Dinsdag:10.00-17.00
  • Woensdag:10.00-17.00
  • Donderdag:10.00-17.00
  • Vrijdag:10.00-17.00
  • Zaterdag:10.00-17.00
  • Zondag:gesloten
Ondanks het Coronavirus zijn wij nog steeds geopend en beschikbaar voor u. UIteraard hebben wij wel de nodige voorzorgsmaatregelen genomen. Lichtplannen kunnen wij gewoon blijven maken. Wij hebben wel uw hulp nodig met het aanleveren van: foto's van het interieur, een plattegrond bij voorkeur met het interieur erin getekend of een schets van de ruimte met de hoofdmaten erin en een lijstje met wensen. Achteraf komen wij dan de ruimte nauwkeurig opmeten.
Zolang het mogelijk is blijven wij de verlichting ook voor u monteren.
Wij hebben een groot aantal producten extra aantrekkelijk voor u geprijsd.