Eind 2018 is in de Barnabaskerk te Apeldoorn door BAVA Light Concepts de verlichting vernieuwd.

In het hoge centrale punt van de kerk is een grote kroonluchter opgehangen met 16 armaturen Capo op een grote metalen ring. De kroonluchter is tevens uitgerust met een uplighter (boven het middelpunt van de ring) om het prachtige houten plafond extra te kunnen verlichten. Naast de grote kroonluchter zijn twee kleinere kroonluchters geplaatst. De directe en indirecte verlichting van deze kroonluchters kan apart van elkaar worden bediend. Naast het orgel en boven de galerij (de verdieping boven de ingang) zijn losse hanglampen Capo opgehangen in dezelfde stijl.

Boven de preekstoel en onder de galerij (na de hoofdingang) bevinden zich een aantal ingebouwde downlighters. Helemaal boven in de kerk is een 3~rail geplaatst met daarop een aantal krachtige spots om het orgel en de preekstoel extra in de spotlights te zetten.

Uiteraard is alle verlichting in LED uitgevoerd. Door het gebruik van EATON dimactoren kan het lichtniveau en sfeer in de kerk helemaal naar wens worden ingesteld.

Stuur een berichtBAVA Light Concepts Light Concepts
Sylvain Poonsstraat 14
2548 XX Den Haag

  • Openingstijden
  • Maandag:10.00-17.00
  • Dinsdag:10.00-17.00
  • Woensdag:10.00-17.00
  • Donderdag:10.00-17.00
  • Vrijdag:10.00-17.00
  • Zaterdag:10.00-17.00
Ondanks het Coronavirus zijn wij nog steeds geopend en beschikbaar voor u. UIteraard hebben wij wel de nodige voorzorgsmaatregelen genomen. Lichtplannen kunnen wij gewoon blijven maken. Wij hebben wel uw hulp nodig met het aanleveren van: foto's van het interieur, een plattegrond bij voorkeur met het interieur erin getekend of een schets van de ruimte met de hoofdmaten erin en een lijstje met wensen. Achteraf komen wij dan de ruimte nauwkeurig opmeten.
Zolang het mogelijk is blijven wij de verlichting ook voor u monteren.
Wij hebben een groot aantal producten extra aantrekkelijk voor u geprijsd.