“Goed lichtadvies brengt de ruimte tot leven zonder te overheersen”

Offerte aanvragen

Meer over onze etalageverlichting

BAVA Light Concepts is niet zomaar een lampenwinkel in Den Haag voor bestaande verlichting. Aan de achterzijde van onze showroom in Den Haag hebben we een eigen ontwerp- en productieafdeling. Hier kunnen we bestaande armaturen aanpassen aan uw wensen en precies die etalageverlichting die u voor ogen had ontwerpen en produceren. Daarbij houden we rekening met uw budget en kijken we naar mogelijkheden om energie te besparen. Wij garanderen u een goede prijs-kwaliteitverhouding.

BAVA Light Concepts ontwerpt projectverlichting voor iedere denkbare ruimte. Van etalageverlichting en winkelverlichting tot het aanlichten van kerkgebouwen, kloosters en kastelen. Wij zorgen voor speciale projectverlichting die past bij de functie of de sfeer van de ruimte. Dat doen we door de ruimte en de de te verlichten objecten goed in ons op te nemen. Daarna kiezen we de juiste armaturen voor de desbetreffende verlichting. Indien nodig kunnen we bestaande armaturen altijd aanpassen in onze productiefaciliteit.

Winkelverlichting

Waar er bij etalageverlichting specifiek gekeken wordt naar het op een professionele wijze verlichten van de belangrijkste elementen uit uw etalage/winkelgevel, kijken we bij een algeheel winkelverlichtingsplan naar zowel de etalage als de winkel zelf. Het gehele vloeroppervlak wordt onderhanden genomen, zodat de beleving voor klanten tot de puntjes wordt verzorgd.

Stuur een bericht  BAVA Light Concepts
  Sylvain Poonsstraat 14
  2548 XX Den Haag

  • Openingstijden
  • Maandag:gesloten
  • Telefonisch bereikbaar
  • Dinsdag:10.00-17.00
  • Woensdag:10.00-17.00
  • Donderdag:10.00-17.00
  • Vrijdag:10.00-17.00
  • Zaterdag:10.00-17.00
  • Zondag:gesloten

  Ontvang gratis lichtadvies t/m 31 maart!


  Laat uw ruimte stralen met ons gratis lichtadvies tot 31 maart! Onze experts bekijken zorgvuldig de kenmerken en functies van uw ruimte om op maat gemaakt advies te bieden. Ontdek de perfecte plaatsing en stijlvolle verlichting die past bij uw behoeften. Maak nu een afspraak en geef uw ruimte het licht dat het verdient!

  Bovendien kunt u profiteren van kortingen tot 50% op diverse winkelmodellen .

  Klik hier

  This will close in 20 seconds

  Contactform