Dim to warm

BAVA is er trots op een eigen LED module te hebben ontwikkeld die de natuurlijke kleurverandering van daglicht naar schemer zo dicht mogelijk benadert, het zogenaamde dim to warm. Deze toepassing wordt veel gebruikt voor indirect licht, terwijl voor het aanlichten van objecten of werkplekken vaak wordt gekozen voor licht van één bepaalde kleur. Een combinatie van beide lichtsoorten werkt over het algemeen het beste.

De LED

De laatste 10 jaar heeft de LED een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De eerste generatie LEDs waren ongeveer 5x zo efficiënt als de gloeilamp en was de lichtkleur over het algemeen erg koel, De hedendaagse led is tot 20x zo efficiënt als de gloeilamp en is er een enorme keuze aan lichkleuren, van 1800 Kelvin tot 6500 Kelvin. Dit is te vergelelijken met kaarslicht to daglicht. Niet alleen de lichtopbrengst maar ook de lichtkwaliteit is enorm toegenomen. Dit uit zich voornamelijk in de kleurweergave. Het daglicht heeft een kleurweergave (CRI) van 100. De eerste LEDs hadden een kleurweergave van maximaal 80. Inmiddels zijn er LEDs met een kleurweergave van 98. Wat houdt deze kleurweergave in? De kleurweergave geeft aan hoe natuurgetrouw een kleur wordt weergegeven. De meeste LEDs, die door Bava worden toegepast, hebben minmaal een kleurweergave van 90. Voor de meeste toepassingen met LED is dit ruim voldoende.

BAVA heeft de kennis in huis om grote projecten te verlichten maar onze lichtadviseurs geven ook verlichtingsadvies bij u thuis om de optimale verlichting te realiseren. Wij werken uitsluitend met producten van hoogwaardige kwaliteit, wat het rendement en de lichtopbrengst ten goede komt.

“Goed lichtadvies brengt de ruimte tot leven zonder te overheersen”

Offerte aanvragen

Huiskamerverlichting

Heel vaak wordt bij de inrichting van de woonkamer de verlichting als laatste uitgezocht, terwijl het een belangrijke sfeerbepaler is. Om een goed beeld te krijgen van de ruimte die verlicht moet worden, kunnen wij deze komen bekijken, maar we kunnen ook werken met tekeningen en foto´s. Onze adviseurs kunnen u helpen met een verlichtingsplan voor het hele huis, om het plaatje helemaal af te maken.

Projectverlichting

Het is algemeen bekend dat er in een goede sfeer beter wordt gepresteerd dus is het belangrijk om te kiezen voor goede verlichting op de werkplek. BAVA heeft verschillende soorten verlichting ontworpen voor onder andere kantoorruimtes, keukens, winkels en showrooms.

Wist u trouwens dat een goede verlichting het verschil kan maken bij het doen van een aankoop maar ook op de verblijfsduur van een gast? Investeren in goede verlichting verdient u terug.

Stuur een bericht  BAVA Light Concepts
  Sylvain Poonsstraat 14
  2548 XX Den Haag

  • Openingstijden
  • Maandag:gesloten
  • Telefonisch bereikbaar
  • Dinsdag:10.00-17.00
  • Woensdag:10.00-17.00
  • Donderdag:10.00-17.00
  • Vrijdag:10.00-17.00
  • Zaterdag:10.00-17.00
  • Zondag:gesloten

  Ontvang gratis lichtadvies t/m 31 maart!


  Laat uw ruimte stralen met ons gratis lichtadvies tot 31 maart! Onze experts bekijken zorgvuldig de kenmerken en functies van uw ruimte om op maat gemaakt advies te bieden. Ontdek de perfecte plaatsing en stijlvolle verlichting die past bij uw behoeften. Maak nu een afspraak en geef uw ruimte het licht dat het verdient!

  Bovendien kunt u profiteren van kortingen tot 50% op diverse winkelmodellen .

  Klik hier

  This will close in 20 seconds

  Contactform