BAVA heeft de kennis in huis om grote projecten te verlichten maar onze stylisten geven ook verlichtingsadvies bij u thuis om de optimale verlichting te realiseren. Wij werken uitsluitend met producten van hoogwaardige kwaliteit, wat het rendement en de lichtopbrengst ten goede komt.

“Goed lichtadvies brengt de ruimte tot leven zonder te overheersen”

Offerte aanvragen

Dim to warm

BAVA is er trots op een eigen LED module te hebben ontwikkeld die de natuurlijke kleurverandering van daglicht naar schemer zo dicht mogelijk benadert, het zogenaamde dim to warm. Deze toepassing wordt veel gebruikt voor indirect licht, terwijl voor het aanlichten van objecten of werkplekken vaak wordt gekozen voor licht van één bepaalde kleur. Een combinatie van beide lichtsoorten werkt over het algemeen het beste.

Huiskamerverlichting

Heel vaak wordt bij de inrichting van de woonkamer de verlichting als laatste uitgezocht, terwijl het een belangrijke sfeerbepaler is. Om een goed beeld te krijgen van de ruimte die verlicht moet worden, kunnen wij deze komen bekijken, maar we kunnen ook werken met tekeningen en foto´s. Onze adviseurs kunnen u helpen met een verlichtingsplan voor het hele huis, om het plaatje helemaal af te maken.

Projectverlichting

Het is algemeen bekend dat er in een goede sfeer beter wordt gepresteerd dus is het belangrijk om te kiezen voor goede verlichting op de werkplek. BAVA heeft verschillende soorten verlichting ontworpen voor onder andere kantoorruimtes, keukens, winkels en showrooms.

Wist u trouwens dat een goede verlichting het verschil kan maken bij het doen van een aankoop maar ook op de verblijfsduur van een gast? Investeren in goede verlichting verdient u terug.

Stuur een bericht


BAVA Light Concepts
Sylvain Poonsstraat 14
2548 XX Den Haag

  • Openingstijden
  • Maandag:10.00-17.00
  • Dinsdag:10.00-17.00
  • Woensdag:10.00-17.00
  • Donderdag:10.00-17.00
  • Vrijdag:10.00-17.00
  • Zaterdag:10.00-17.00