Voor iedere ruimte hebben we voor u de perfecte lamp en anders maken we die voor u. In onze fabriek kunnen wij veel maatwerkverlichting maken, waardoor u unieke verlichting heeft. Wist u dat we ook buitenverlichting hebben?

“Goed lichtadvies brengt de ruimte tot leven zonder te overheersen”

Offerte aanvragen

Woonkamerverlichting

 
 
De woonkamer is vaak het eerste vertrek waarbij men zich laat adviseren over verlichting. Laat u inspireren door onze stylisten en interieuradviseurs om met verlichting aan de slag te gaan. Het ontwerp van een lamp, maar ook het soort licht dat wordt gebruikt is bepalend voor de sfeer van een ruimte. Het is een uitdaging voor ons om samen met u de goede combinatie te vinden. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt en onze mensen kunnen aanschouwelijk maken waarom een bepaalde keuze voor een lamp of soort verlichting de beste is. BAVA heeft keuze in hanglampen, vloerlampen, tafellampen, spots, railverlichting, wandlampen en nog meer.

Keukenverlichting

 
 
De keuken is een belangrijke ruimte die veel aandacht van de verlichting vraagt. Tijdens het koken is goede werkverlichting onontbeerlijk. Door de open structuur van hedendaagse keukens met het woon- en leefgedeelte is naast goede werkverlichting ook een juiste sfeerverlichting zeer belangrijk.
Door de combinatie van dimbare directe en indirecte verlichting kan voor elk moment het juiste licht worden bepaald.

Schilderijverlichting

 
 
Wanneer u een mooi schilderij aan de muur hebt, wilt u daar natuurlijk optimaal van genieten.

Door onze ervaring in musea en expositieruimtes kunnen we u het juiste lichtadvies geven. Wij hebben keuze uit verschillende schilderijverlichting of ons Artrail schilderij ophangsysteem.

Ook voor andere kunstobjecten die aangelicht moeten worden hebben wij de juiste verlichting.

Slaapkamerverlichting

 
 
U hebt een droomwens, maar hoe maak je die waar?

In een slaapkamer verwacht je een romantische sfeer, maar wanneer je voor de spiegel staat, wil je toch goed kunnen zien hoe je kleding staat. Misschien leest je graag in bed en wil je partner liever meteen slapen of wilt je ’s nachts wanneer je naar het toilet moet de verlichting liever niet aan doen. BAVA heeft voor de slaapkamer allerlei soorten verlichting en oplossingen voor ieder probleem.

Gang

 
 
De gang is een centrale ruimte, waar je veel maar kortstondig verblijft. Veelal is dit ook een plek waar kunst of foto's hangen en objecten staan. In de korte tijd dat je in de gang aanwezig bent wil je graag kunnen genieten van de omgeving. Zoals voor elke ruimte is ook hier de juiste verlichting van het grootste belang.

Badkamer

 
 
Ondanks dat de badkamer een beperkt gebruikte ruimte is, wordt er toch veel aandacht aan de inrichting gegeven. Goede verlichting is hierbij van het grootste belang. Ook voor de badkamer maken onze lichtadviseurs het juiste plan voor een goede sfeer en functionele spiegelverlichting.

Compleet lichtconcept voor een woonhuis
Keuken particulier
Modern appartement met diverse verlichting

Stuur een bericht  BAVA Light Concepts
  Sylvain Poonsstraat 14
  2548 XX Den Haag

  • Openingstijden
  • Maandag:gesloten
  • Telefonisch bereikbaar
  • Dinsdag:Uitsluitend op afspraak
  • 10.00-17.00
  • Woensdag:Uitsluitend op afspraak
  • 10.00-17.00
  • Showroom open:
  • Donderdag:10.00-17.00
  • Vrijdag:10.00-17.00
  • Zaterdag:10.00-17.00
  • Zondag:gesloten

  Contactform