Voor iedere ruimte hebben we voor u de perfecte lamp en anders maken we die voor u. In onze fabriek kunnen wij veel maatwerkverlichting maken, waardoor u unieke verlichting heeft. Wist u dat we ook buitenverlichting hebben?

“Goed lichtadvies brengt de ruimte tot leven zonder te overheersen”

Offerte aanvragen

Woonkamerverlichting

 
 
De woonkamer is vaak het eerste vertrek waarbij men zich laat adviseren over verlichting. Laat u inspireren door onze stylisten en interieuradviseurs om met verlichting aan de slag te gaan. Het ontwerp van een lamp, maar ook het soort licht dat wordt gebruikt is bepalend voor de sfeer van een ruimte. Het is een uitdaging voor ons om samen met u de goede combinatie te vinden. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt en onze mensen kunnen aanschouwelijk maken waarom een bepaalde keuze voor een lamp of soort verlichting de beste is. BAVA heeft keuze in hanglampen, vloerlampen, tafellampen, spots, railverlichting, wandlampen en nog meer.

Schilderijverlichting

Wanneer u een mooi schilderij aan de muur hebt, wilt u daar natuurlijk optimaal van genieten.

Door onze ervaring in musea en expositieruimtes kunnen we u het juiste lichtadvies geven. Wij hebben keuze uit verschillende schilderijverlichting of ons Artrail schilderij ophangsysteem.

Ook voor andere kunstobjecten die aangelicht moeten worden hebben wij de juiste verlichting.

Slaapkamerverlichting

U hebt een droomwens, maar hoe maak je die waar?

In een slaapkamer verwacht je een romantische sfeer, maar wanneer je voor de spiegel staat, wil je toch goed kunnen zien hoe je kleding staat. Misschien leest je graag in bed en wil je partner liever meteen slapen of wilt je ’s nachts wanneer je naar het toilet moet de verlichting liever niet aan doen. BAVA heeft voor de slaapkamer allerlei soorten verlichting en oplossingen voor ieder probleem.

Gang

De gang is een centrale ruimte, waar je veel maar kortstondig verblijft. Veelal is dit ook een plek waar kunst of foto's hangen en objecten staan. In de korte tijd dat je in de gang aanwezig bent wil je graag kunnen genieten van de omgeving. Zoals voor elke ruimte is ook hier de juiste verlichting van het grootste belang.

Compleet lichtconcept voor een woonhuis
Keuken particulier
Modern appartement met diverse verlichting

Stuur een berichtBAVA Light Concepts Light Concepts
Sylvain Poonsstraat 14
2548 XX Den Haag

  • Openingstijden
  • Maandag:gesloten
  • telefonisch bereikbaar
  • Dinsdag:10.00-17.00
  • Woensdag:10.00-17.00
  • Donderdag:10.00-17.00
  • Vrijdag:10.00-17.00
  • Zaterdag:10.00-17.00
  • Zondag:gesloten
Ondanks het Coronavirus zijn wij nog steeds geopend en beschikbaar voor u. UIteraard hebben wij wel de nodige voorzorgsmaatregelen genomen. Lichtplannen kunnen wij gewoon blijven maken. Wij hebben wel uw hulp nodig met het aanleveren van: foto's van het interieur, een plattegrond bij voorkeur met het interieur erin getekend of een schets van de ruimte met de hoofdmaten erin en een lijstje met wensen. Achteraf komen wij dan de ruimte nauwkeurig opmeten.
Zolang het mogelijk is blijven wij de verlichting ook voor u monteren.
Wij hebben een groot aantal producten extra aantrekkelijk voor u geprijsd.