Voor iedere ruimte hebben we voor u de perfecte lamp en anders maken we die voor u. In onze fabriek kunnen wij veel maatwerkverlichting maken, waardoor u unieke verlichting heeft. Wist u dat we ook buitenverlichting hebben?

“Goed lichtadvies brengt de ruimte tot leven zonder te overheersen”

Offerte aanvragen

Het lichtadvies. Hoe werkt het?

Het lichtadvies gaat altijd op afspraak, zodat wij alle tijd voor u hebben.

Bij het eerste gesprek vertelt u wat uw wensen zijn en om welke ruimtes het gaat. U neemt tekeningen en foto's mee, zodat onze lichtadviseurs zich een beeld kunnen vormen van de ruimte.

Aan de hand van deze informatie vertelt onze lichtspecialist wat er nodig is om een zowel functionele als gezellige verlichting te krijgen. Aan de hand van de armaturen en systemen in onze showroom en demoruimtes laten we het beoogde resultaat zien. Armaturen waar uw interesse naar uitgaan kunnen we in het lichtadvies meenemen.

Na het oriënterende gesprek gaat onze lichtadviseur voor u aan de slag en maakt een compleet lichtplan met bijbehorende offerte.

De lichtadviseur nodigt u voor een tweede gesprek uit om het lichtplan te bespreken. Tevens worden dan de armaturen getoond. Hierbij kunt u uiteraard aangeven of u de geadviseerde armaturen mooi vindt. Eventuele aanpassingen kunnen meteen in het ontwerp en de offerte worden gewijzigd.

Na uw akkoord maken wij, indien nodig, een werktekening voor de installateur en kunnen wij tijdens de voorbereiding het project begeleiden.

U kunt de verlichting zelf, door uw installateur of door onze professionele monteurs laten plaatsen.

Woonkamerverlichting

 
 
De woonkamer is vaak het eerste vertrek waarbij men zich laat adviseren over verlichting. Laat u inspireren door onze stylisten en interieuradviseurs om met verlichting aan de slag te gaan. Het ontwerp van een lamp, maar ook het soort licht dat wordt gebruikt is bepalend voor de sfeer van een ruimte. Het is een uitdaging voor ons om samen met u de goede combinatie te vinden. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt en onze mensen kunnen aanschouwelijk maken waarom een bepaalde keuze voor een lamp of soort verlichting de beste is. BAVA heeft keuze in hanglampen, vloerlampen, tafellampen, spots, railverlichting, wandlampen en nog meer.

Schilderijverlichting

Wanneer u een mooi schilderij aan de muur hebt, wilt u daar natuurlijk optimaal van genieten.

Door onze ervaring in musea en expositieruimtes kunnen we u het juiste lichtadvies geven. Wij hebben keuze uit verschillende schilderijverlichting of ons Artrail schilderij ophangsysteem.

Ook voor andere kunstobjecten die aangelicht moeten worden hebben wij de juiste verlichting.

Slaapkamerverlichting

U hebt een droomwens, maar hoe maak je die waar?

In een slaapkamer verwacht je een romantische sfeer, maar wanneer je voor de spiegel staat, wil je toch goed kunnen zien hoe je kleding staat. Misschien leest u graag in bed en wil je partner liever meteen slapen of wilt u ’s nachts wanneer u naar het toilet moet de verlichting liever niet aan doen. BAVA heeft voor de slaapkamer allerlei soorten verlichting en oplossingen voor ieder probleem.

Stuur een bericht


BAVA Light Concepts
Sylvain Poonsstraat 14
2548 XX Den Haag

  • Openingstijden
  • Maandag:10.00-17.00
  • Dinsdag:10.00-17.00
  • Woensdag:10.00-17.00
  • Donderdag:10.00-17.00
  • Vrijdag:10.00-17.00
  • Zaterdag:10.00-17.00