Voor de kerk van de Hervormde Gemeente Nieuwendijk is alle verlichting vervangen voor duurzame maatwerk ledverlichting. De wensen waren goed licht licht, sfeervol en dimbaar. Om de bestaande installatie niet teveel te moeten aanpassen zijn de armaturen uitgevoerd met draadloze dimmers van Casambi. Casambi is eenvoudig met een APP of draadloze wandzender te bedienen. De armaturen zijn allemaal met dim to warm ledtechniek. Als de verlichting op 100% staat is er in de hele kerk een hoog lichtniveau, waarbij goed gelezen kan worden. Zodra de verlichting gedimd wordt veranderd de lichtkleur geleidelijk van 3000K naar 2200K. Dit komt overeen met het dimmen van een gloeilamp. Het lage lichtniveau en de warme lichtkleur zorgt voor een sfeervolle ambiance.

De kroonluchters zijn een combinatie van RVS en mondgeblazen Murano glas en speciaal voor de kerk op maat gemaakt. De wandlampen zijn ook van mondgeblazen Murano glas. De kleur van deze glazen zorgt voor een warme uitstraling terwijl het licht naar boven mooi wit licht geeft.

Stuur een berichtBAVA Light Concepts Light Concepts
Sylvain Poonsstraat 14
2548 XX Den Haag

  • Openingstijden
  • Maandag:10.00-17.00
  • Dinsdag:10.00-17.00
  • Woensdag:10.00-17.00
  • Donderdag:10.00-17.00
  • Vrijdag:10.00-17.00
  • Zaterdag:10.00-17.00
Ondanks het Coronavirus zijn wij nog steeds geopend en beschikbaar voor u. UIteraard hebben wij wel de nodige voorzorgsmaatregelen genomen. Lichtplannen kunnen wij gewoon blijven maken. Wij hebben wel uw hulp nodig met het aanleveren van: foto's van het interieur, een plattegrond bij voorkeur met het interieur erin getekend of een schets van de ruimte met de hoofdmaten erin en een lijstje met wensen. Achteraf komen wij dan de ruimte nauwkeurig opmeten.
Zolang het mogelijk is blijven wij de verlichting ook voor u monteren.
Wij hebben een groot aantal producten extra aantrekkelijk voor u geprijsd.