Open de Casambi APP en klik op meer.

 

 

Bovenaan klikt u op ‘timers’. Ga naar ‘Voeg een timer toe’. In het volgende scherm kunt u de in- en uitschakeltijd instellen. De timers maken gebruik van een lichtscène om in en uit te schakelen. Zie voor het maken van een scène onze Blog. Kies nu |-> Schakelt ON

 

 

In het nu volgende scherm kan de keuze worden gemaakt op welke dagen/datum en tijdstip of zonsopgang/ondergang het licht moet aangaan. In dit voorbeeld kiezen we voor zonsondergang.  Indien u nog geen locatie heeft aangegeven in de Casambi APP, dan dient u dat eerst te doen. De APP heeft de locatie nodig om uit te rekenen hoe laat de zonsopgang/ondergang is. Klik op ‘Netwerklocatie niet ingesteld – tik om in te stellen”.

 

 

U komt nu bij de instellingen van de Casambi APP en klik op ‘Locatie’. De APP bepaalt nu zelf op welke locatie u zich bevindt. Klik in de achtereen volgende schermen op klaar tot u weer terug bent bij het instellen van de timer.

 

 

 

In het scherm verschijnt nu het tijdstip waarop de zon ondergaat ( in het voorbeeld om 22.06 uur). Onderaan kunt u nog aangeven hoeveeltijd het licht voor of na zonsondergang aan moet gaan. Zodra alles is ingesteld klikt u op klaar. Nu moet hetzelfde gebeuren met ‘|-> Schakelt OFF’. Als de verlichting de hele nacht blijft branden kiest u zonsopgang als uitschakeltijd. In dit voorbeeld schakelen we de verlichting om 01.00 uur  uit. Kies tijd en stel de tijd in. Zodra alles is ingesteld klikt u op ‘Klaar’.

 

 

Nu moet alleen de lichtscène nog worden ingesteld. Klik op ‘+ Scène toevoegen. Kies de gewenste lichtscène en klik op Klaar. De timer is nu ingesteld. Onderaan het scerm kan de timer in- en uitgeschakelt worden. Na het aanmaken van een timer staat deze standaard op aan. Klik vervolgens op klaar.

 

 

U kunt nu terug gaan door op Klaar te klikken of nog een timer instellen door op + te klikken.

 

Stuur een berichtBAVA Light Concepts Light Concepts
Sylvain Poonsstraat 14
2548 XX Den Haag

  • Openingstijden
  • Maandag:10.00-17.00
  • Dinsdag:10.00-17.00
  • Woensdag:10.00-17.00
  • Donderdag:10.00-17.00
  • Vrijdag:10.00-17.00
  • Zaterdag:10.00-17.00
Ondanks het Coronavirus zijn wij nog steeds geopend en beschikbaar voor u. UIteraard hebben wij wel de nodige voorzorgsmaatregelen genomen. Lichtplannen kunnen wij gewoon blijven maken. Wij hebben wel uw hulp nodig met het aanleveren van: foto's van het interieur, een plattegrond bij voorkeur met het interieur erin getekend of een schets van de ruimte met de hoofdmaten erin en een lijstje met wensen. Achteraf komen wij dan de ruimte nauwkeurig opmeten.
Zolang het mogelijk is blijven wij de verlichting ook voor u monteren.
Wij hebben een groot aantal producten extra aantrekkelijk voor u geprijsd.