Een timer toevoegen

Open de Casambi APP en klik op meer.

 

 

Bovenaan klikt u op ‘timers’. Ga naar ‘Voeg een timer toe’. In het volgende scherm kunt u de in- en uitschakeltijd instellen. De timers maken gebruik van een lichtscène om in en uit te schakelen. Zie voor het maken van een scène onze Blog. Kies nu |-> Schakelt ON

 

 

In het nu volgende scherm kan de keuze worden gemaakt op welke dagen/datum en tijdstip of zonsopgang/ondergang het licht moet aangaan. In dit voorbeeld kiezen we voor zonsondergang.  Indien u nog geen locatie heeft aangegeven in de Casambi APP, dan dient u dat eerst te doen. De APP heeft de locatie nodig om uit te rekenen hoe laat de zonsopgang/ondergang is. Klik op ‘Netwerklocatie niet ingesteld – tik om in te stellen”.

 

 

U komt nu bij de instellingen van de Casambi APP en klik op ‘Locatie’. De APP bepaalt nu zelf op welke locatie u zich bevindt. Klik in de achtereen volgende schermen op klaar tot u weer terug bent bij het instellen van de timer.

 

 

 

In het scherm verschijnt nu het tijdstip waarop de zon ondergaat ( in het voorbeeld om 22.06 uur). Onderaan kunt u nog aangeven hoeveeltijd het licht voor of na zonsondergang aan moet gaan. Zodra alles is ingesteld klikt u op klaar. Nu moet hetzelfde gebeuren met ‘|-> Schakelt OFF’. Als de verlichting de hele nacht blijft branden kiest u zonsopgang als uitschakeltijd. In dit voorbeeld schakelen we de verlichting om 01.00 uur  uit. Kies tijd en stel de tijd in. Zodra alles is ingesteld klikt u op ‘Klaar’.

 

 

Nu moet alleen de lichtscène nog worden ingesteld. Klik op ‘+ Scène toevoegen. Kies de gewenste lichtscène en klik op Klaar. De timer is nu ingesteld. Onderaan het scerm kan de timer in- en uitgeschakelt worden. Na het aanmaken van een timer staat deze standaard op aan. Klik vervolgens op klaar.

 

 

U kunt nu terug gaan door op Klaar te klikken of nog een timer instellen door op + te klikken.

 

Stuur een bericht  BAVA Light ConceptsLIGHT CONCEPTS
  Sylvain Poonsstraat 14
  2548 XX Den Haag

  • Openingstijden
  • Maandag:gesloten
  • telefonisch bereikbaar
  • Dinsdag:10.00-17.00
  • Woensdag:10.00-17.00
  • Donderdag:10.00-17.00
  • Vrijdag:10.00-17.00
  • Zaterdag:10.00-17.00
  • Zondag:gesloten

  Contactform

  Vanaf dinsdag 3 maart 2021 mogen wij u weer

  beperkt ontvangen in onze showroom. Maakt u

  hiervoor telefonisch of per mail een afspraak met ons.

   

  * WIJ PROBEREN ZOVEEL MOGELIJK

  TELEFONISCH BEREIKBAAR TE ZIJN

  * ONZE ADVISEURS WERKEN

  UITSLUITEND OP AFSPRAAK

  * ONZE AFHAALBALIE IS ALLEEN

  GEOPEND VOOR HET AFHALEN

  VAN VOORAF BETAALDE GOEDEREN

  * MONTAGEAFSPRAKEN GAAN GEWOON

  DOOR MITS ONZE MONTEURS VOLGENS

  DE RIVM RICHTLIJNEN BIJ U KUNNEN WERKEN

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen:

  telefonisch: 070-345 00 45

  per mail: informatie@bava.nl