Open de APP en ga naar het tabblad ‘scènes’. Kies op het tabblad ‘scènes’ voor bewerken.

 

 

 

Om een scène toe te voegen klikt u op +. Er verschijnt een scherm waar een scène kan worden toegevoegd.

Geef de scène een naam en klik op ‘Scène toevoegen’

 

 

 

Selecteer nu de lampen die met de scène bediend moeten worden. Elk armatuur in de scène heeft een – teken. Stel de gewenste lichtsterkte in door uw vinger op het icoon te houden. De bedieningsbalk verschijnt onder in het beeld.

Tip: Als een lamp niet aan moet gaan in een scène, dan kunt u deze wel toevoegen aan de scène en uit zetten. Mocht de lamp branden als de scène wordt ingeschakeld, dan gaat de lamp uit. Als de status van de lamp niet van belang is, dan voegt u deze niet toe aan de scène.

 

 

 

Zodra alle lampen ingesteld zijn klikt u op ‘klaar’.

De scène is nu klaar voor gebruik. Als u op de scène klikt gaat de verlichting aan op de ingestelde waarde. Als u nogmaals klikt gaat de verlichting in de scène weer uit.

 

Stuur een berichtBAVA Light Concepts Light Concepts
Sylvain Poonsstraat 14
2548 XX Den Haag

  • Openingstijden
  • Maandag:10.00-17.00
  • Dinsdag:10.00-17.00
  • Woensdag:10.00-17.00
  • Donderdag:10.00-17.00
  • Vrijdag:10.00-17.00
  • Zaterdag:10.00-17.00
Ondanks het Coronavirus zijn wij nog steeds geopend en beschikbaar voor u. UIteraard hebben wij wel de nodige voorzorgsmaatregelen genomen. Lichtplannen kunnen wij gewoon blijven maken. Wij hebben wel uw hulp nodig met het aanleveren van: foto's van het interieur, een plattegrond bij voorkeur met het interieur erin getekend of een schets van de ruimte met de hoofdmaten erin en een lijstje met wensen. Achteraf komen wij dan de ruimte nauwkeurig opmeten.
Zolang het mogelijk is blijven wij de verlichting ook voor u monteren.
Wij hebben een groot aantal producten extra aantrekkelijk voor u geprijsd.