De juiste winkelverlichting voor mode- en speciaalzaken is essentieel voor succesvol ondernemen. Uw bezoekers van de winkel moeten zich prettig voelen en uw producten dienen optimaal te worden gepresenteerd. Bij een goede winkelverlichting komt veel kijken. Elk pand is anders, elk product vraagt om een speciale manier van belichten en de sfeer van de winkelruimte speelt ook een grote rol. BAVA Light Concepts kan u helpen bij het maken van een lichtplan voor uw winkel, volledig afgestemd op alle eisen die daarbij komen kijken.

Eisen aan winkelverlichting

Mode- en speciaalzaken vragen om optimale belichting om verschillende doelen te bereiken. Allereerst dient de winkel er aantrekkelijk uit te zien voor passanten. Dit betekent een mooie en goed verlichte etalage en een aantrekkelijke entree. De belichting binnen moet ook aan allerlei eisen voldoen. De producten moet goed worden verlicht, geschikt voor het product. Het belichten van het ene product vraagt om andere voorwaarden dan het andere. Vleeswaren moeten er fris en veilig uitzien, kleding vraagt om een belichting die kleuren goed tot hun recht laten komen. Een grote supermarkt zal een ander soort belichting nodig hebben dan een intiem klein modezaakje.

In de winkel zelf kan het nodig zijn een bepaald product, of een groep producten op een bepaalde manier te belichten. Vitrines, het trappenhuis, een gezellig zitje, de keuken, allemaal vertrekken die om een goede en vooral geschikte verlichting vragen. Daarbij zijn er ook nog verschillende momenten van de dag: overdag, tijdens de schemering en tijdens de donkere uurtjes van een koopavond heeft u vaak een andere belichting nodig.

Daarnaast kunnen we afhankelijk van de sfeer die u wilt neerzetten ook kiezen voor rail verlichting, dimbare LED lampen of verschillende kleuren licht.

Klanten binnenhalen met de juiste winkelverlichting

Op alle onderdelen, zowel het aantrekken van klanten als het binnenhalen van klanten en tenslotte het verkopen van producten, speelt de juiste verlichting een belangrijke zo niet cruciale rol. Maak daarom gebruik van de expertise van BAVA Light Concepts voor het opstellen van een lichtplan op maat. Wij maken een plan volgens uw wensen, voor alle soorten winkels. Wij creƫren moeiteloos sfeer in uw winkel, de etalage, de paskamer en alle andere ruimtes. Vaak wordt gekozen voor led verlichting. Immers, hiermee kunt u uw winkelruimtes, vaak op afstand, snel aanpassen aan de eisen van het moment. Maak gerust eens een vrijblijvende afspraak in onze showroom of bij u in de winkel. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden van professionele verlichting voor mode- en speciaalzaken.

Stuur een bericht  BAVA Light Concepts
  Sylvain Poonsstraat 14
  2548 XX Den Haag

  • Openingstijden
  • Maandag:gesloten
  • Telefonisch bereikbaar
  • Dinsdag:10.00-17.00
  • Woensdag:10.00-17.00
  • Donderdag:10.00-17.00
  • Vrijdag:10.00-17.00
  • Zaterdag:10.00-17.00
  • Zondag:gesloten

  Ontvang gratis lichtadvies t/m 31 maart!


  Laat uw ruimte stralen met ons gratis lichtadvies tot 31 maart! Onze experts bekijken zorgvuldig de kenmerken en functies van uw ruimte om op maat gemaakt advies te bieden. Ontdek de perfecte plaatsing en stijlvolle verlichting die past bij uw behoeften. Maak nu een afspraak en geef uw ruimte het licht dat het verdient!

  Bovendien kunt u profiteren van kortingen tot 50% op diverse winkelmodellen .

  Klik hier

  This will close in 20 seconds

  Contactform