Stelt u zich de vraag “wat is de juiste verlichting voor mijn winkel?” Neem dan contact op met BAVA Light Concepts. Wij adviseren u graag bij de keuze van de juiste verlichting zodat uw winkelruimte en producten optimaal tot hun recht komen. BAVA zorgt voor de perfecte verlichting die vakkundig wordt geïnstalleerd. Een professioneel en goed doordacht lichtplan is essentieel om tot een optimale ondersteuning van de ruimte te komen. Een dergelijk lichtplan kan uw winkelruimte op allerlei manieren positief beïnvloeden.

 

Kwalitatieve verlichting

Licht is een beleving. Naast de functionele mogelijkheden van licht zijn er belangrijke andere factoren die meespelen bij de keuze van de verlichting. Uiteraard zijn ook de kosten belangrijk. Licht in uw winkelruimte is dagelijks, vaak ook ’s avonds aan. Wellicht wilt u dag en nacht licht in de etalage. Het is dan zeker zinvol goed naar de kosten van winkelverlichting te kijken. BAVA denkt met u mee. Door tijdig een lichtontwerper bij het creatieve proces te betrekken, kunt u voldoen aan allerlei eisen op het gebied van functionaliteit, besparing en de beleving van de ruimte. Licht heeft immers een grote invloed op die beleving. BAVA adviseert u graag over alle mogelijkheden van kwalitatieve verlichting en beschikt over professionals die uw winkelruimte optimaal tot haar recht kunnen laten komen.

 

LED verlichting voor uw winkel

Bij de vraag wat de juiste verlichting voor uw winkel is, zal al snel de mogelijkheid van LED verlichting ter sprake komen. LED verlichting is zeer populair en dat is logisch als u kijkt naar de vele mogelijkheden en voordelen ervan. LED verlichting is energiezuinig en daarmee bij uitstek geschikt voor grotere ruimtes die ook nog eens langdurig worden verlicht. BAVA introduceert met gepaste trots een eigen LED module die de natuurlijke kleurverandering van daglicht naar schemer zo dicht mogelijk benadert (dim to warm).

 

Domotica is niet meer weg te denken

Domotica is een technologie waarmee u een geautomatiseerd proces tot stand brengt. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Van het oproepen van een bepaalde sfeer tot het subtiel oplichten van voorwerpen en het simuleren van aanwezigheid van personen. Het is zelfs mogelijk verwarming, beveiliging en telefonie te integreren. BAVA integreert domotica moeiteloos bij nieuwbouw maar ook in bestaande gebouwen kunnen wij veel bereiken. Zo kunnen wij draadloos bedienbare schakelsystemen implementeren zodat ook bestaande systemen kunnen worden voorzien van LED verlichting mogelijkheden. Resultaat is een zeer efficiënt verlichtingssysteem voor uw winkel.

 

BAVA voor uw lichtprojecten

BAVA is een begrip in de wereld van de verlichting. Wij hebben alle benodigde kennis in huis om grote projecten zoals winkels schitterend te verlichten. Onze adviseurs geven professioneel advies en stellen gedegen lichtplannen op, uiteraard altijd in overleg met u. Wij werken alleen met producten van hoogwaardige kwaliteit hetgeen leidt tot een duurzaam eindresultaat en een positief rendement. Naast de zorg voor perfecte winkelverlichting kunnen wij u van dienst zijn voor onder meer de verlichting voor kantoor, hotel en beurs.

Stuur een bericht  BAVA Light Concepts
  Sylvain Poonsstraat 14
  2548 XX Den Haag

  • Openingstijden
  • Maandag:gesloten
  • Telefonisch bereikbaar
  • Dinsdag:10.00-17.00
  • Woensdag:10.00-17.00
  • Donderdag:10.00-17.00
  • Vrijdag:10.00-17.00
  • Zaterdag:10.00-17.00
  • Zondag:gesloten

  Ontvang gratis lichtadvies t/m 31 maart!


  Laat uw ruimte stralen met ons gratis lichtadvies tot 31 maart! Onze experts bekijken zorgvuldig de kenmerken en functies van uw ruimte om op maat gemaakt advies te bieden. Ontdek de perfecte plaatsing en stijlvolle verlichting die past bij uw behoeften. Maak nu een afspraak en geef uw ruimte het licht dat het verdient!

  Bovendien kunt u profiteren van kortingen tot 50% op diverse winkelmodellen .

  Klik hier

  This will close in 20 seconds

  Contactform