In het armatuur zitten 2 lichtbronnen; 1x 150W HCT-T gasontlading en 1x 150W halogeen. Deze kunnen onafhankelijk van elkaar geschakeld worden. Met de gasontladingslamp wordt een lichtniveau van ruim 300 lux bereikt. Dit lichtniveau wordt gebruikt bij beursen en congressen.Op de trekstangen heeft Bava het Q-line systeem geplaatst, uitgevoerd met leds en speciale lenzen. Hierdoor worden de hoger liggende togen volledig verlicht, zonder dat er licht op het naast liggende plafond komt. De grote witte vlakken naast de togen worden vanaf de tegenover liggende muur verlicht met de ‘Vista’ gasontladingsspot. Deze verlichting maakt tevens deel uit van de buitenverlichting. Door het licht ontstaat er transparantie van de ramen waarmee de indruk gewekt dat er “leven” in de kerk is. De togen en vlakken zijn duidelijk zichtbaar van buiten en geven hierdoor diepte aan het totale beeld van de kerk. Toevallige voorbijgangers of toeristen kunnen dan ook in de duisternis genieten van de fraaie gotische vormen in de kerk.

Van Assendelftkapel

De oude Van Assendelftkapel is een chique ruimte die tegen de kerk aan ligt. In een hoek bevindt zich de graftombe van Gerrit van Assendelft die hier in 1486 is begraven. Het plafond wordt gevormd door gemetselde kruisgewelven, de sfeerverlichting is modern.

De van Assendelftkapel is voorzien de Filigrano kroonluchter, een moderne vormgeving met klassieke lijnen. De armen van de Filigrano weerspiegelen de gewelven. De indirecte verlichting geeft een sfeervol lichtbeeld. De ribben worden geaccentueerd met smalle bundels licht, terwijl de wanden vanuit de vloer worden verlicht.

Stuur een bericht
  BAVA Light Concepts
  Sylvain Poonsstraat 14
  2548 XX Den Haag

  • Openingstijden
  • Maandag:gesloten
  • Telefonisch bereikbaar
  • Dinsdag:10.00-17.00
  • Woensdag:10.00-17.00
  • Donderdag:10.00-17.00
  • Vrijdag:10.00-17.00
  • Zaterdag:10.00-17.00
  • Zondag:gesloten

  Ontvang gratis lichtadvies t/m 31 juni!


  Laat uw ruimte stralen met ons gratis lichtadvies tot 31 juni! Onze experts bekijken zorgvuldig de kenmerken en functies van uw ruimte om op maat gemaakt advies te bieden. Ontdek de perfecte plaatsing en stijlvolle verlichting die past bij uw behoeften. Maak nu een afspraak en geef uw ruimte het licht dat het verdient!

  Bovendien kunt u profiteren van kortingen tot 50% op diverse winkelmodellen .

  Klik hier

  Dit zal sluiten in 20 seconden

  Contactform