De vraag ‘hoe krijg ik meer sfeer in huis’ krijgen wij bij BAVA Light Concepts regelmatig. En niet alleen meer sfeer in huis maar ook meer sfeer in kantoren en winkels. Sfeer is belangrijk, zowel in de zakelijke als de privé omgeving. Wilt u meer sfeer in huis, dan kan de juiste verlichting daar enorm aan bijdragen. Licht is een belangrijk onderdeel van sfeer. Natuurlijk wilt u in de verschillende ruimtes een andere sfeer creëren. Zo zal de sfeer in de slaapkamer heel anders zijn dan de sfeer in de keuken of woonkamer. Met de juiste verlichting en onder meer goed kleurgebruik en gebruik van stoffen, materialen en meubels creëert u een aangename sfeer in elke omgeving.

 

Belangrijke onderdelen die de sfeer bepalen

Naast licht is ook het gebruik van kleur in hoge mate bepalend voor de sfeer in huis. Felle kleuren geven een heel ander effect dan zachte pasteltinten of zwart-wit interieurs. Belangrijk is dat alles een geheel vormt zodat er rust is, zelfs in een “drukke” omgeving zoals een keuken. Wat goed kan helpen bij het creëren van sfeer in huis is het kiezen van een thema. U heeft dan een richtlijn om aan vast te houden en kunt zo een samenhangend geheel bereiken. Denk aan thema’s zoals modern, klassiek, minimalistisch, landelijk of basic. Bij het thema modern past dan een strakke vormgeving, bij een landelijk thema wordt veel gebruik gemaakt van hout en bij een basic is er veel vrijheid in gebruik van kleuren en materialen. Als u een thema heeft gekozen voor een bepaalde ruimte, dan kan de verlichting daarop worden afgestemd. Wij helpen u graag bij het creëren van meer sfeer in huis en adviseren u graag vrijblijvend.

 

Enkele tips voor meer sfeer

Bijzondere blikvangers kunnen op eenvoudige wijze direct meer sfeer geven in uw woonruimte. Verlichting is daarvoor heel geschikt. Een bijzonder vormgegeven lamp, een hele grote lamp, spotjes en dergelijke veranderen direct de sfeer in huis. Goede verlichting in de keuken maar toch sfeervol, prettige en rustgevende verlichting in de slaapkamer.

Hout past in elk interieur. De aankleding van de woonruimte moet in harmonie zijn. Bedenk ook: less is more. Een te veel aan accessoires kan al snel een rommelige uitstraling geven en dat gaat ten koste van de sfeer. Planten dragen ook bij aan de sfeer in uw woonruimtes. Er zijn veel verschillende soorten planten en ook de keuze van de plant is belangrijk.

 

Advies op maat

Leg de vraag ‘hoe krijg ik meer sfeer in huis’ gerust neer bij BAVA Light Concepts. Kom eens langs in onze showroom in Den Haag en zie met eigen ogen wat er allemaal mogelijk is. Wij zijn elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. BAVA maakt ook lichtplannen, volledig afgestemd op uw wensen en soort ruimte. Niet alleen voor de woning maar ook voor bedrijven, winkels, winkelcentra en andere openbare ruimtes.

 

Stuur een bericht  BAVA Light Concepts
  Sylvain Poonsstraat 14
  2548 XX Den Haag

  • Openingstijden
  • Maandag:gesloten
  • Telefonisch bereikbaar
  • Dinsdag:10.00-17.00
  • Woensdag:10.00-17.00
  • Donderdag:10.00-17.00
  • Vrijdag:10.00-17.00
  • Zaterdag:10.00-17.00
  • Zondag:gesloten

  Ontvang gratis lichtadvies t/m 31 maart!


  Laat uw ruimte stralen met ons gratis lichtadvies tot 31 maart! Onze experts bekijken zorgvuldig de kenmerken en functies van uw ruimte om op maat gemaakt advies te bieden. Ontdek de perfecte plaatsing en stijlvolle verlichting die past bij uw behoeften. Maak nu een afspraak en geef uw ruimte het licht dat het verdient!

  Bovendien kunt u profiteren van kortingen tot 50% op diverse winkelmodellen .

  Klik hier

  This will close in 20 seconds

  Contactform