Veelal is er de behoefde om op afstand de verlichting te kunnen bedienen. Standaard heeft Casambi die mogelijkheid niet maar via de APP is dat wel te realiseren. Wel moet in acht worden genomen dat er altijd een smartphone of tablet in de buurt van het Casambi netwerk moet zijn. U kunt ervoor kiezen om de APP op een oude telefoon te zetten of een tablet gebruiken, welke bijvoorbeeld aan de muur hangt om de verlichting altijd te kunnen bedienen. Denk er wel om dat het gebruikte apparaat altijd aan het lichtnet moet zijn verbonden.

Hoe wordt de gateway ingesteld? Start de APP op en ga naar¬† ‘meer’.

U ziet nu ‘Gateway’ staan. Klik hierop. Hier ziet u dat de gateway uitgeschakeld is. Klik op gateway en zet Gateway aan en klik vervolgens op terug.

 

In het venster staat nu bij Gateway ‘Over dit apparaat’. Klik op terug om de gateway te verlaten.

Zolang het gebruikte toestel in de buurt van het CAsambi netwerk is kan de verlichting op afstand bediend worden. Deze optie is ook nodig als u hulp op afstand wilt. Na het inschakelen van de Gateway en het doorgeven van het wachtwoord kunnen wij op afstand meekijken en instellingen voor u aanpassen.

Stuur een berichtBAVA Light Concepts Light Concepts
Sylvain Poonsstraat 14
2548 XX Den Haag

  • Openingstijden
  • Maandag:10.00-17.00
  • Dinsdag:10.00-17.00
  • Woensdag:10.00-17.00
  • Donderdag:10.00-17.00
  • Vrijdag:10.00-17.00
  • Zaterdag:10.00-17.00
Ondanks het Coronavirus zijn wij nog steeds geopend en beschikbaar voor u. UIteraard hebben wij wel de nodige voorzorgsmaatregelen genomen. Lichtplannen kunnen wij gewoon blijven maken. Wij hebben wel uw hulp nodig met het aanleveren van: foto's van het interieur, een plattegrond bij voorkeur met het interieur erin getekend of een schets van de ruimte met de hoofdmaten erin en een lijstje met wensen. Achteraf komen wij dan de ruimte nauwkeurig opmeten.
Zolang het mogelijk is blijven wij de verlichting ook voor u monteren.
Wij hebben een groot aantal producten extra aantrekkelijk voor u geprijsd.