Op 1 september 1966 is BAVA Light Concepts opgericht door Bram van Baalen. In die tijd is Bram BAVA begonnen als elektro technisch installatie bureau. De overname van een lampenwinkel in 1973 aan de Thomsonlaan in Den Haag, is de basis geweest van het huidige bedrijf: Een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het adviseren, maken en monteren van verlichting voor particulieren, winkels, kantoren, kerken en musea. Maatwerk verlichting is dan ook de kracht van het bedrijf. Hiermee heb je altijd een uniek lichtplan met verlichting welke op maat wordt gemaakt voor de omgeving en functionaliteit.

Op 1 september j.l. hebben wij ons 50-jarig jubileum gevierd met een groot aantal genodigden. Onder het genot van bijzonder mooi weer, een goede catering en muzikale omlijsting van The Clarks hebben wij een zeer geslaagd jubileumfeest gehad. Met dank aan de The Clarks hebben wij onder de bezoekers 4 kaarten voor hun theatertour “Johan Derksen & de pioniers van de nederpop” mogen verloten.

Als maatschappelijk verantwoord ondernemer heeft BAVA aan het 50-jarig jubileum een goed doel verbonden.

In november 2016 bestaat het Inloophuis Haaglanden 10 jaar. Inloophuis Haaglanden biedt een ongedwongen en huiselijke ontmoetingsplek aan mensen met kanker en hun naasten. Op verschillende manieren proberen zij bij te dragen aan een betere kwaliteit van leven.

Bij de oprichting van het inloophuis heeft BAVA een deel van de verlichting gesponsord. BAVA heeft nu alle genodigden om een bijdrage gevraagd voor het moderniseren en, waar nodig, vervangen van de verlichting van het Inloophuis zodat zij ook in de toekomst een prettige omgeving kunnen blijven bieden. BAVA heeft zich als doel gesteld om de opbrengst van alle giften te verdubbelen.

Stuur een bericht  BAVA Light ConceptsLIGHT CONCEPTS
  Sylvain Poonsstraat 14
  2548 XX Den Haag

  • Openingstijden
  • Maandag:gesloten
  • telefonisch bereikbaar
  • Dinsdag:10.00-17.00
  • Woensdag:10.00-17.00
  • Donderdag:10.00-17.00
  • Vrijdag:10.00-17.00
  • Zaterdag:10.00-17.00
  • Zondag:gesloten

  Contactform

  Vanaf dinsdag 3 maart 2021 mogen wij u weer

  beperkt ontvangen in onze showroom. Maakt u

  hiervoor telefonisch of per mail een afspraak met ons.

   

  * WIJ PROBEREN ZOVEEL MOGELIJK

  TELEFONISCH BEREIKBAAR TE ZIJN

  * ONZE ADVISEURS WERKEN

  UITSLUITEND OP AFSPRAAK

  * ONZE AFHAALBALIE IS ALLEEN

  GEOPEND VOOR HET AFHALEN

  VAN VOORAF BETAALDE GOEDEREN

  * MONTAGEAFSPRAKEN GAAN GEWOON

  DOOR MITS ONZE MONTEURS VOLGENS

  DE RIVM RICHTLIJNEN BIJ U KUNNEN WERKEN

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen:

  telefonisch: 070-345 00 45

  per mail: informatie@bava.nl