Op 1 september 1966 is BAVA Light Concepts opgericht door Bram van Baalen. In die tijd is Bram BAVA begonnen als elektro technisch installatie bureau. De overname van een lampenwinkel in 1973 aan de Thomsonlaan in Den Haag, is de basis geweest van het huidige bedrijf: Een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het adviseren, maken en monteren van verlichting voor particulieren, winkels, kantoren, kerken en musea. Maatwerk verlichting is dan ook de kracht van het bedrijf. Hiermee heb je altijd een uniek lichtplan met verlichting welke op maat wordt gemaakt voor de omgeving en functionaliteit.

Op 1 september j.l. hebben wij ons 50-jarig jubileum gevierd met een groot aantal genodigden. Onder het genot van bijzonder mooi weer, een goede catering en muzikale omlijsting van The Clarks hebben wij een zeer geslaagd jubileumfeest gehad. Met dank aan de The Clarks hebben wij onder de bezoekers 4 kaarten voor hun theatertour “Johan Derksen & de pioniers van de nederpop” mogen verloten.

Als maatschappelijk verantwoord ondernemer heeft BAVA aan het 50-jarig jubileum een goed doel verbonden.

In november 2016 bestaat het Inloophuis Haaglanden 10 jaar. Inloophuis Haaglanden biedt een ongedwongen en huiselijke ontmoetingsplek aan mensen met kanker en hun naasten. Op verschillende manieren proberen zij bij te dragen aan een betere kwaliteit van leven.

Bij de oprichting van het inloophuis heeft BAVA een deel van de verlichting gesponsord. BAVA heeft nu alle genodigden om een bijdrage gevraagd voor het moderniseren en, waar nodig, vervangen van de verlichting van het Inloophuis zodat zij ook in de toekomst een prettige omgeving kunnen blijven bieden. BAVA heeft zich als doel gesteld om de opbrengst van alle giften te verdubbelen.

Stuur een bericht  BAVA Light Concepts
  Sylvain Poonsstraat 14
  2548 XX Den Haag

  • Openingstijden
  • Maandag:gesloten
  • Telefonisch bereikbaar
  • Dinsdag:10.00-17.00
  • Woensdag:10.00-17.00
  • Donderdag:10.00-17.00
  • Vrijdag:10.00-17.00
  • Zaterdag:10.00-17.00
  • Zondag:gesloten

  Ontvang gratis lichtadvies t/m 31 maart!


  Laat uw ruimte stralen met ons gratis lichtadvies tot 31 maart! Onze experts bekijken zorgvuldig de kenmerken en functies van uw ruimte om op maat gemaakt advies te bieden. Ontdek de perfecte plaatsing en stijlvolle verlichting die past bij uw behoeften. Maak nu een afspraak en geef uw ruimte het licht dat het verdient!

  Bovendien kunt u profiteren van kortingen tot 50% op diverse winkelmodellen .

  Klik hier

  This will close in 20 seconds

  Contactform