Licht en advies

Het klinkt gemakkelijk, maar er komt heel wat bij kijken. Eerst zullen onze professionals de kenmerken en functie van de ruimte bekijken, waarna er precies wordt bekeken op welke plaats en op wat voor manier verlichting moet worden geplaatst. Welke functie heeft de verlichting en welke sfeer moet de verlichting oproepen?

Allemaal zaken waar we rekening mee moeten houden. BAVA houdt rekening met budget en energiebesparing bij het maken van de keuzes voor armaturen en verlichting.

“Goed lichtadvies brengt de ruimte tot leven zonder te overheersen”

Offerte aanvragen

De ruimte

BAVA kan voor iedere ruimte een lichtplan opstellen en advies geven voor de meest uiteenlopende gebouwen en projecten. Iedere opdracht is voor ons uniek en met behulp van onze experts wordt uw wensenpakket omgezet in een optimaal verlichtingsadvies zodat uw ruimte maximaal tot zijn recht komt en een heel nieuwe ervaring geeft. Mensen vergeten vaak dat verlichting één van de belangrijkste onderdelen van een inrichting is. Het kan subtiele verlichting zijn, maar ook een blikvanger. Wij geven hierin advies en onze stylisten en technici komen vaak met verrassende ideeën.

Behalve bij u thuis, kunnen we ook een conferentiezaal, foyer of kantoor door verlichting opeens een heel andere sfeer laten uitstralen. Door architectonische verlichting, kan de entree voor een hotel, theater of museum opeens een opvallende blikvanger zijn. Door uitgebalanceerde verlichtingstechniek kunnen monumenten in het oog springende gebouwen worden. BAVA is hierin gespecialiseerd en werkt met de nieuwste technieken voor een goede prijs- kwaliteitsverhouding.

Het object

Wij verzorgen verlichting voor objecten in woonruimtes, maar ook voor musea, kantoren en in de open ruimte.

Om een object goed tot zijn recht te laten komen is het belangrijk dat de juiste verlichting wordt gebruikt. Objecten die zo natuurlijk mogelijk moeten worden belicht, vragen om helder licht, maar er zijn ook objecten die gevoelig zijn voor licht. BAVA heeft hiervoor de knowhow en zal een deskundig verlichtingsadvies geven.

Stuur een bericht  BAVA Light ConceptsLIGHT CONCEPTS
  Sylvain Poonsstraat 14
  2548 XX Den Haag

  • Openingstijden
  • Maandag:gesloten
  • telefonisch bereikbaar
  • Dinsdag:10.00-17.00
  • Woensdag:10.00-17.00
  • Donderdag:10.00-17.00
  • Vrijdag:10.00-17.00
  • Zaterdag:10.00-17.00
  • Zondag:gesloten

  Contactform

  Vanaf dinsdag 3 maart 2021 mogen wij u weer

  beperkt ontvangen in onze showroom. Maakt u

  hiervoor telefonisch of per mail een afspraak met ons.

   

  * WIJ PROBEREN ZOVEEL MOGELIJK

  TELEFONISCH BEREIKBAAR TE ZIJN

  * ONZE ADVISEURS WERKEN

  UITSLUITEND OP AFSPRAAK

  * ONZE AFHAALBALIE IS ALLEEN

  GEOPEND VOOR HET AFHALEN

  VAN VOORAF BETAALDE GOEDEREN

  * MONTAGEAFSPRAKEN GAAN GEWOON

  DOOR MITS ONZE MONTEURS VOLGENS

  DE RIVM RICHTLIJNEN BIJ U KUNNEN WERKEN

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen:

  telefonisch: 070-345 00 45

  per mail: informatie@bava.nl