Wat meteen opvalt als we kijken naar de duurzame verlichting trends 2020 is dat een lamp mag worden gezien. Functionaliteit staat uiteraard nog steeds voorop maar lampen mogen in 2020 echte blikvangers zijn. Dit is een trend die ook al in 2019 zichtbaar was en in 2020 nog verder doorzet. Duurzaamheid speelt ook een steeds grotere rol en daardoor zien we steeds meer soorten verlichting in LED. Innovatie maakt dat er steeds meer modellen, ook heel bijzondere, in LED uitvoering op de markt komen. BAVA Light Concepts biedt geweldige verlichting voor elk interieur. Voor living, slaapkamer, badkamer en alle andere ruimtes in huis én op kantoor. Ook voor de industriële omgeving bieden wij slimme én mooie oplossingen, geheel naar de duurzame verlichting trends 2020.

 

Verlichting thuis

Met eigen ogen zien wat de duurzame verlichting trends 2020 zijn? Kom naar onze showroom in Den Haag! Hier ziet u wat er allemaal hot & trendy is. Wij bieden een uitgebreid assortiment schitterende lampen voor alle ruimtes in uw huis. Trendy in 2020: de bollamp. Uitgevoerd in messing, in melkglas, mat zwart of op staande lampen met een voet van marmer. Ook lampen van rotan en bamboe zijn momenteel in. Creëer een heerlijke leesplek in de woonkamer, romantisch warm licht in de slaapkamer, extra goede verlichting in de keuken zodat u veilig het fijnste snijwerk uitvoert. Ook gewild in 2020: lampionnen en lampen van fluweel. Werelds wonen: een trend die patronen en dessins van over de hele wereld huldigt. Materialen die ook in zijn? Glas en staal. Abstracte vormen en vooral “groot” zijn eveneens moderne trends van 2020.

 

Trends, duurzaamheid en eigen ontwerp

Bij BAVA komen productie, sales en architectuur samen in conceptueel denken. Dit vertaalt zich naar geweldige innovatieve ontwerpen die helemaal passen bij uw interieur. Altijd naar de laatste trends en bijzonder duurzaam. Domotica is niet meer weg te denken, vooral niet waar het grotere ruimtes en gebouwen betreft. Het is dan ook dé manier om te besparen en het milieu te ontlasten. Wij maken lichtplannen waarbij zowel stijl, techniek, maatwerk, prijs en persoonlijke voorkeur centraal staan. Van verlichting thuis tot kantoorverlichting, kerkverlichting, duurzame verlichting voor winkels, musea en andere grote omgevingen. Meer weten over de duurzame verlichting trends 2020? Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

 

Stuur een bericht
  BAVA Light Concepts
  Sylvain Poonsstraat 14
  2548 XX Den Haag

  • Openingstijden
  • Maandag:gesloten
  • Telefonisch bereikbaar
  • Dinsdag:10.00-17.00
  • Woensdag:10.00-17.00
  • Donderdag:10.00-17.00
  • Vrijdag:10.00-17.00
  • Zaterdag:10.00-17.00
  • Zondag:gesloten

  Ontvang gratis lichtadvies t/m 31 juni!


  Laat uw ruimte stralen met ons gratis lichtadvies tot 31 juni! Onze experts bekijken zorgvuldig de kenmerken en functies van uw ruimte om op maat gemaakt advies te bieden. Ontdek de perfecte plaatsing en stijlvolle verlichting die past bij uw behoeften. Maak nu een afspraak en geef uw ruimte het licht dat het verdient!

  Bovendien kunt u profiteren van kortingen tot 50% op diverse winkelmodellen .

  Klik hier

  Dit zal sluiten in 20 seconden

  Contactform